Starterpack: 2 x 4 smaken Focus & Energy Drink voor €5,95 OF Starterpack Deluxe: 4 smaken Focus & Energy Drink + Blender Bottle Shaker voor €12,95

Activ8 is hier om jouw game-ervaring een boost te geven!

We presenteren met trots Activ8! Wij zijn hier om jouw game-ervaring te verbeteren en om een game community te creëren voor de lange termijn! Na jaren van onderzoek, het optimaliseren van producten, analyseren van de behoeftes van de doelgroep en het ontwikkelen van het merk zijn we eindelijk live! We zullen je wat meer vertellen over wie we zijn, waarom we hier zijn en onze ervaringen.

Wat is Activ8 en waar staat het voor?

Activ8 (lees: Activate) is een Nederlands bedrijf met de focus op gamers. We ondersteunen gamers door het verbeteren van hun game-ervaringen met voedingssupplementen van hoge kwaliteit. Activ8 staat voor het activeren wat al in je zit. Het activeren van jouw Infinite Focus. Dit is natuurlijk niet alleen tijdens het gamen, maar voor ons ook tijdens het creëren van nieuwe producten en het aangaan van relaties. Activ8 is transparant, verbindend en innovatief.

Onze achtergrond & wat ons heeft getriggerd

Het Activ8 team bestaat uit mensen die houden van gamen. En, zoals een hoop andere gamefanaten, houden we op zijn tijd ook van een energy drink. Toch missen we iets in de huidige energy drinks; het stukje extra energie is fijn, maar tijdens het gamen heb je eigenlijk meer nodig. Meer focus, een hogere reactiesnelheid, bescherming voor je ogen, beter geheugen, hydratatie, lekkere smaak, en dat allemaal zonder een suikercrash. Volgens ons was dit nog niet beschikbaar en daar is het team begonnen met het creëren van een product dat wel bijdraagt aan deze functies. We ontwikkelden onze producten om de game-ervaring en prestaties te verbeteren: een zo is Activ8 ontstaan.

Onze liefde voor gamen is niet het enige wat we samen delen: we delen ook de ervaring in het ontwikkelen en produceren van voedingssupplementen. We hebben onze eigen fabriek en lab, waardoor we de volledige controle hebben over de ontwikkeling en productie van onze producten. Het team streeft naar kwaliteit, daarom worden alleen de beste actieve ingrediënten en smaken gebruikt.

pot Focus & Energy The Original op een productieband

Voor wie is Activ8?

Activ8 is speciaal ontwikkeld voor de game community. Het maakt niet uit welk type gamer je bent, Activ8 is voor jou: speel je graag Fortnite, Candy Crush, Animal Crossing, FIFA, World of Warcraft, het maakt allemaal niet uit.

Welke producten verkoopt Activ8?

Op het moment hebben we 3 productcategorieën: Focus & Energy drinks, supplementen, en merchandise & gear. Onze Focus & Energy drinks, die in 4 smaken verkrijgbaar is, boost je energie, focus, en reactiesnelheid. We bieden 3 verschillende supplementen aan: Revive (herstel & relax), Good Game Vitamins (energie & bescherming), en Sunbeam D3 (immuunsysteem ondersteuning & mood boost). Naast deze producten, verkopen we ook Activ8 BlenderBottle Shakers and super comfortable Activ8 hoodies. En natuurlijk, ons assortiment zal gaan groeien. We zijn altijd opzoek naar nieuwe toevoegingen en verbeteringen!

Man houdt pot The Original, supplementen en BlenderBottle vast.

Wat nog meer?

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Meld je dan aan voor onzenieuwsbrief en volg ons op social media. je kan ons vinden op Facebook en Instagram. Als je vragen hebt over Activ8, ga dan naar onzeFAQ-pagina of gebruik hetcontact formulier. We staan klaar om dit oneindige avontuur te starten en kijken er naar uit om jullie te leren kennen!

MEER LEESMATERIAAL