Starterpack: 2 x 4 smaken Focus & Energy Drink voor €5,95 OF Starterpack Deluxe: 4 smaken Focus & Energy Drink + Blender Bottle Shaker voor €12,95

Even inzoomen op de Activ8 producten

Activ8 is een merk gefocust op gamers, dat betekent dus dat we producten ontwikkelen speciaal voor de gamelifestyle. Bijvoorbeeld producten die je een boost geven wanneer je die nodig hebt. Focus, energie, hydratatie, minder stress, fysiek welzijn, mentaal welzijn, en nog veel meer: we bieden producten aan die je op deze vlakken kunnen ondersteunen. Waarom? Ook al zijn we allemaal gamers, we hebben allemaal verschillende behoeftes. Laten we wat meer inzoomen op de Activ8 producten.

Focus & energy drink

Focus - reactiesnelheid - energie - suikervrij
Ingrediënten: Infinite Energy Matrix Per 10g dosering % ADH* Caffeine 150mg Vitamine C 81,6mg 102% Vitamine B6 320mcg 23% Vitamine B12 9,90mcg 396% Magnesium (Magnesium Citraat) 72,7mg 19% Infinite Focus Matrix L-Tyrosine 500mg Panax Ginseng Extract 200mg Bacopa Monieri Extract 20:1 150mg Choline Bitartraat 105mg Mango Blad Extract (Zynamite ®) 100mg Luteine 20% 1,2mg Vitamine B3 4,8mg 30% Foliumzuur (B11) 39,2mcg 20% Infinite Hydrate Matrix Sodium 143,7mg Potassium 9,5mg * % van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) voor een volwassene (8400kJ/2000kcal)

Wanneer je aan het gamen bent, kan je focus, energie en een hoge reactiesnelheid natuurlijk goed gebruiken. Dat is waar Activ8 om de hoek komt kijken met de speciaal voor gamers ontwikkelde gaming drink. De ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd voor de ontwikkeling van onze Focus & Energy drink. De Focus & Energy drink is dorstlessend, effectief en natuurlijk smaakvol! Elk ingrediënt van de formule kan toegewezen worden aan een van de matrixen: Focus Matrix, Energy Matrix en de Hydration Matrix.

Momenteel kan je de Activ8 Focus & Energy verkrijgen in 4 smaken. Deze zijn specifiek geselecteerd zodat jij jouw favoriete smaak kan drinken tijdens het activeren van de beste versie van jezelf.: Pineberry Potion, Watermelon Warrior, The Original, and Jabuticaba Juice. En trouwens, het is suikervrij en geschikt voor vegetariërs!

Activ8 Focus & Energy is een drank in poedervorm, in deze vorm kunnen we de beste smaken creëren. Ook handig, je kan zelf de grootte van de portie bepalen, waardoor je de zoetkracht kan aanpassen naar je eigen voorkeur.

Vitaminen & Supplementen

Het is belangrijk om goed voor jezelf te zorgen, ook al is het makkelijk te vergeten om dagelijks je vitamines binnen te krijgen. Dat is waarom we ook producten hebben ontwikkeld als aanvulling voor je dagelijkse behoefte. We bieden 3 verschillende supplementen aan: Revive, Good Game Vitamins, en Sunbeam D3. Alle 3 hebben ze een verschillende functie en zijn ze een lekker extraatje.

  • Revive helpt je landen na een intense gamesessie: het ondersteunt bij het verminderen van stress, helpt je relaxen en ondersteunt je slaap.
  • Good Game Vitamins is een geweldige toevoeging aan een gebalanceerd dieet. De formule beschikt over 27 vitamines en mineralen, deze mix is een goede ondersteuning voor het fysieke en mentale welzijn.
  • Sunbeam D3 is als zonneschijn in een potje! Vitamin D3 is een hele belangrijke vitamine die je lichaam creëert door invloeden van zonlicht. D3 boost je immuunsysteem en zorgt ervoor dat je spieren sterk en flexibel blijven.

Merchandise & Gear

Fan van de Activ8 producten? Of houdt je simpelweg van ons infinity logo? We bieden namelijk ook merchandise en gear aan! Op het moment, hebben we bijvoorbeeld eenActiv8 hoodie en eenInfinite Focus BlenderBottle® shaker. Onze kleding wordt op een meer humane, ethische en ecologische manier gemaakt. Het assortiment zal groter worden: meer kleuren, meer ontwerpen, meer producten, alles wat onze community wil zien!

Wat nog meer?

Hier op het hoofdkantoor van Activ8 houden we van nieuwe ideeën en innovaties. Van nieuwe smaken Focus & Energy drink, tot compleet nieuwe producten en formules voor onze community! Zorg ervoor dat je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief en volg onze socials om op de hoogte te blijven. Maar… We kunnen dit natuurlijk niet zonder jullie! Dus, heb je leuke ideeen die je met ons wilt delen: Laat het ons weten!

Lees meer: Over Activ8

MEER LEESMATERIAAL

Search