Starterpack: 2 x 4 smaken Focus & Energy Drink voor €5,95 OF Starterpack Deluxe: 4 smaken Focus & Energy Drink + Blender Bottle Shaker voor €12,95

Boost gaming: Een must-have voor elke gamer

Als gamer weet je dat elke milliseconde telt en dat het bereiken van topprestaties in gaming draait om focus, energie en scherpte. Gelukkig zijn er speciale focus- en energy drinks die je kunnen helpen bij boost gaming.

Wat is Boost gaming?

Boost gaming is een concept dat verwijst naar het verbeteren van jouw gamingprestaties en -ervaring door gebruik te maken van verschillende technieken, strategieën en hulpmiddelen. Boost gaming draait allemaal om het maximaliseren van jouw focus, energie en reactievermogen tijdens het gamen, zodat je beter kunt presteren en jouw vaardigheden naar een hoger niveau kunt tillen. Het doel is om het meeste uit jouw gamingsessies te halen en jouw gat te vergroten met die van de concurrent, terwijl je tegelijkertijd plezier en voldoening uit jouw spel haalt.

Focus- en energy drinks voordelen

Focus- en energy drinks zijn een van die hulpmiddelen om je gamingprestaties naar een hoger niveau te tillen. Ze bevatten unieke ingrediënten die verschillende voordelen voor gamers bevatten, zoals:

Verbeterde concentratie

Tijdens intense gaming sessies is het behouden van focus essentieel. Focus- en energy drinks zijn speciaal ontwikkeld om je concentratievermogen te verhogen. Door de juiste combinatie van ingrediënten kunnen deze drankjes je helpen om je aandacht langer vast te houden. Hierdoor kun je je beter richten op je reactietijd verhogen. 

Verhoogde energie

Energy drinks zijn populair onder gamers vanwege hun vermogen om snel energie te leveren wanneer je dit het meest nodig hebt. Ze bevatten cafeïne en andere stimulerende stoffen die vermoeidheid helpen tegen te gaan en je energieniveau op peil houden tijdens lange speelsessies. Het resultaat? Je kunt langer doorgaan zonder aan scherpte in te boeten.

Verbeterde reactiesnelheid

Snelle reactietijden zijn cruciaal in de gamingwereld. Focus- en energy drinks kunnen je helpen je reactievermogen en reflexen te verbeteren. Dankzij specifieke ingrediënten kunnen deze drankjes je helpen sneller te reageren op in-game situaties en je concurrenten een stap voor te blijven. Dit kan het verschil maken tussen winnen en verliezen.

Waarom ACtiv8

In de grote markt van focus- en energy drinks, waar talloze merken ontstaan, ontbreekt er echter iets essentieels. Hoewel de extra energie die ze bieden prettig zijn, is er tijdens het gamen behoefte aan meer. We verlangen naar verbeterde focus, verhoogde reactiesnelheid, bescherming voor onze ogen, een beter geheugen, hydratatie, smaakvolle verfrissing, en dit alles zonder de gevreesde suikerdip. Dit inspireerde ons team om een product te ontwikkelen dat aan al deze behoeften zou voldoen. Met als doel het verbeteren van de game-ervaring en prestaties.

supplementen & boost gaming

Wij kunnen ons voorstellen dat het niet iedereen lukt om de dagelijkse benodigde hoeveelheid voedingsstoffen binnen te krijgen. Daarom hebben we daar een oplossing voor ontworpen. We hebben unieke supplementen gecreëerd die een toevoeging bieden voor een gezonde levensstijl. Zo hebben onze supplementen ieder hun eigen voordelen zoals het aanvullen van vitaminen en het bieden van hulp bij herstellen van het lichaam. Het is echter wel belangrijk om te weten dat het geen vervanging is voor een gezonde voedings- en levensstijl, maar wel een aanvulling op.

Opzoek naar boost gaming?

Het Activ8 team heeft jaren ervaring in het ontwikkelen van pre-workout, eiwitshakes en alle andere voedingssupplementen die je maar kan bedenken. Hierdoor is het team mede in staat om de perfecte mix van ingrediënten te creëren, om jouw game-ervaring nog beter te maken!

DIT HEBBEN WE ONTWIKKELD!