Starterpack: 2 x 4 smaken Focus & Energy Drink voor €5,95 OF Starterpack Deluxe: 4 smaken Focus & Energy Drink + Blender Bottle Shaker voor €12,95

Ook een e-athlete worden?

In de wereld van gaming is een nieuwe groep atleten opgestaan: de e-athletes. Deze professionele gamers verdienen hun brood met competitief gamen en zijn hierbij afhankelijk van hun concentratie, reactietijd en hand-oogcoördinatie. Om deze eigenschappen te verbeteren maken veel e-athletes gebruik van gamingsupplementen en focus- en energiedranken. Op deze pagina bespreken we de rol van deze middelen in de wereld van e-athletes.

Wat zijn supplementen

Gamingsupplementen zijn speciale voedingssupplementen die e-athletes kunnen gebruiken om hun prestaties te verbeteren. Er zijn verschillende soorten supplementen beschikbaar, zoals, good game vitamins, sunbeam 3D en revive. Deze supplementen kunnen helpen bij het verbeteren van de gezondheid en prestaties van e-athletes.

Kenmerken van gamingsupplementen

Gamingsupplementen zijn een populaire manier geworden om de prestaties van e-athletes te verbeteren. Deze supplementen bevatten vaak ingrediënten die de mentale alertheid, focus, energieniveaus en reactiesnelheid kunnen verbeteren, wat vooral handig kan zijn tijdens lange en intensieve gaming-sessies. Onze gamingsupplementen bevatten specifieke ingrediënten zoals cafeïne, zynamite en choline bitartrate, die bijdragen aan de prestatieverbetering van e-athletes.

Cafeïne is een veelvoorkomend ingrediënt in gamingsupplementen, omdat het de mentale alertheid kan verbeteren, vermoeidheid kan verminderen en de concentratie kan verhogen. Zynamite verbetert de mentale en fysieke prestaties door de vermoeidheid te verminderen en de focus te vergroten. Het kan ook bijdragen aan een verbeterde reactiesnelheid en betere hand-oogcoördinatie, wat essentieel is voor e-athletes.

Choline bitartrate is een stof die van nature voorkomt in voedingsmiddelen zoals eieren, vlees en vis. Het is belangrijk voor de productie van acetylcholine, een neurotransmitter die betrokken is bij de cognitieve functies zoals geheugen en focus. Choline bitartrate kan helpen bij het verbeteren van de mentale alertheid, focus en geheugenfunctie van e-athletes, waardoor ze beter kunnen presteren tijdens het gamen.

focus- en energiedranken

Naast gamingsupplementen maken e-athletes ook vaak gebruik van focus- en energiedranken. Deze dranken bevatten vaak cafeïne en andere stimulerende middelen die kunnen helpen bij het verbeteren van concentratie, alertheid en cognitieve prestaties. Het is wel belangrijk dat er verantwoordelijk mee om wordt gegaan, dus de aanbevolen dosering niet te overschrijden.

Slaap & voeding

Naast gamingsupplementen en focus- en energiedranken is het ook belangrijk voor e-athletes om aandacht te besteden aan hun voeding en slaap. Een gezond dieet met voldoende fruit, groenten, volkoren granen en mager vlees en vis kan helpen bij het verbeteren van de gezondheid en prestaties. Ook voldoende slaap is belangrijk voor een goede concentratie en reactietijd.

Hoewel gamingsupplementen en focus- en energiedranken kunnen helpen bij het verbeteren van de prestaties van e-athletes, is het belangrijk om de juiste balans te vinden. Een gebalanceerde aanpak waarbij de gezondheid altijd voorop staat is van groot belang.

Waarom Activ8

Er zijn veel verschillende merken e-sportdrink op de markt en elke merk heeft zijn eigen unieke eigenschappen en smaken. Zo bieden sommige merken bijvoorbeeld extra cafeïne of een speciale mix van ingrediënten voor een betere mentale focus, terwijl andere merken zich richten op de hydratatie en het herstel van de spieren. Onze e-sportdrinks geven niet alleen een energieboost, maar zorgen ook voor een verbeterde focus, een hogere reactiesnelheid, bescherming voor je ogen, beter geheugen, hydratatie, lekkere smaak, en dat allemaal zonder een suikercrash. Daarnaast zijn onze drinks laag in calorieën er verschillende smaken verkrijgbaar, zoals watermeloen en ananas en aardbei. 

Een e-athlete worden?

Het Activ8 team heeft jaren ervaring in het ontwikkelen van pre-workout, eiwitshakes en alle andere voedingssupplementen die je maar kan bedenken. Hierdoor is het team mede in staat om de perfecte mix van ingrediënten te creëren, om jouw game-ervaring nog beter te maken!

DIT HEBBEN WE ONTWIKKELD!

Search