Starterpack: 2 x 4 smaken Focus & Energy Drink voor €5,95 OF Starterpack Deluxe: 4 smaken Focus & Energy Drink + Blender Bottle Shaker voor €12,95

Focus en energy drinks: Een must-have voor elke gamer

Focus en energie zijn van cruciaal belang voor gamers, omdat ze het verschil kunnen maken tussen winnen en verliezen. Veel gamers kiezen dan ook voor focus en energy drinks om hun prestaties te verbeteren. 

Wat zijn Focus en energy drinks?

Focus en energy drinks zijn drankjes die zijn ontworpen om de focus en energie te verbeteren door een combinatie van stimulerende middelen en andere ingrediënten. In veel energiedranken zitten ingrediënten zoals cafeïne, taurine en suiker. Activ8 heeft de formule verder uitgebreid en toegepast op de behoeftes van gamers. Hierdoor is de focus & energy drink onder andere suikervrij. Cafeïne is een stimulerend middel dat de hersenen stimuleert en de alertheid en concentratie verbetert. Taurine is een aminozuur dat betrokken is bij verschillende lichaamsfuncties en wordt geacht de fysieke en mentale prestaties te verbeteren. Suiker geeft je lichaam snel energie, maar kan ook leiden tot een crash later. Daarom zijn de focus en energy drinks van activ8 suikervrij en laag in calorieën.

Waarom focus en energy drinks?

Focus en energy drinks werken door de hersenfunctie te beïnvloeden. Cafeïne is de belangrijkste actieve stof die inwerkt op het zenuwstelsel, waardoor de alertheid en concentratie worden verbeterd. Choline Bitartraat wordt door het lichaam opgenomen en omgezet in acetylcholine. Dit speelt een belangrijke rol bij de cognitieve functie en de ontwikkeling van de hersenen. Ontdek alle anderen unieke ingrediënten die we gebruiken en de functie ervan.

Voordelen voor gamers

Er zijn verschillende voordelen van het gebruik van focus en energy drinks voor gamers. Ten eerste kunnen energy drinks helpen om de reactietijden te verbeteren. Dit is vooral belangrijk bij games die een hoge mate van concentratie en snelle reflexen vereisen, zoals first-person shooters. Ten tweede kan het gebruik van energy drinks de concentratie verhogen, wat kan helpen bij het behalen van betere scores en prestaties. Ten derde kan het gebruik van energy drinks helpen om de vermoeidheid te verminderen, wat kan helpen om langer te gamen. 

Let op!

Hoewel energy drinks veel voordelen bieden, zijn er ook risico’s aan verbonden bij verkeerd gebruik. Overschrijd daarom nooit de aanbevolen dosering. Daarnaast zijn de producten niet bedoeld om ziektes te diagnosticeren, behandelen of genezen. De supplementen zijn niet bedoeld voor kinderen en is geen vervanging voor een gevarieerd dieet. Bewaar het product op een koele, droge plek en buiten het bereik van kinderen. Gebruik dit product niet wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft aan uw baby. Gebruik de producten niet als je hart- of vaatziekten, hoge bloeddruk, diabetes, glaucoom, schildklier-, nier- of prostaatproblemen hebt.

Dosering en timing van energy drinks

Het drinken van energy drinks kan de slaap van gamers beïnvloeden. Cafeïne heeft een halfwaardetijd van ongeveer vijf uur, wat betekent dat het vijf uur duurt voordat de helft van de cafeïne uit het lichaam is verdwenen. Dit kan leiden tot moeilijkheden bij het in slaap vallen en een verstoring van de slaapcyclus. Het is daarom belangrijk om energy drinks niet al te laat op de dag te consumeren en de aanbevolen dosering na te streven. Neem in plaats daarvan het supplement ‘revive‘. voor het slapen. Dit helpt om je lichaam te relaxen, vermindert stress en ondersteunt je slaap!

Opzoek naar focus en energy drinks?

Het Activ8 team heeft jaren ervaring in het ontwikkelen van pre-workout, eiwitshakes en alle andere voedingssupplementen die je maar kan bedenken. Hierdoor is het team mede in staat om de perfecte mix van ingrediënten te creëren, om jouw game-ervaring nog beter te maken!

DIT HEBBEN WE ONTWIKKELD!

Search