Starterpack: 2 x 4 smaken Focus & Energy Drink voor €5,95 OF Starterpack Deluxe: 4 smaken Focus & Energy Drink + Blender Bottle Shaker voor €12,95

Game supplements: Een must-have voor elke gamer

Als gamer is het van groot belang om topprestaties te leveren om te kunnen winnen. Om je hierbij te helpen, kunnen game supplements een nuttige toevoeging zijn. Op deze pagina zullen we uitleggen waarom game supplements nuttig kunnen zijn voor gamers, welke soorten er beschikbaar zijn en hoe je ze veilig kunt gebruiken om jouw prestaties te verbeteren.

Waarom game supplements?

Gaming vereist een scherpe geest, snelle reflexen en een hoog energieniveau. Het kan soms moeilijk zijn om de focus te behouden tijdens lange gaming sessies. Gelukkig kunnen game supplements een handje helpen door je mentale en fysieke prestaties te ondersteunen. Deze supplementen zijn ontworpen om je cognitieve functies, energieniveau en reactiesnelheid te verbeteren, zodat je langer en efficiënter kunt gamen. Zo kun je bijvoorbeeld beter nadenken, sneller reageren en je uithoudingsvermogen verhogen, wat je een voorsprong geeft op je tegenstanders.

Soorten supplements

Game supplements zijn er in verschillende soorten en hebben elk hun eigen werking.

Pre-workout supplements bevatten vaak cafeïne, creatine en andere stoffen die je energie geven en je uithoudingsvermogen verhogen, zodat je langer en intensiever kunt gamen. Nootropics daarentegen bevatten stoffen die je cognitieve functies verbeteren, zoals concentratie, geheugen en motivatie, wat je kan helpen om beter te presteren tijdens het gamen. Daarnaast zijn er ook energiedrankjes die vaak veel suiker en cafeïne bevatten, waardoor je een snelle boost krijgt in energie en alertheid. Bij Activ8 hebben we echter low-calorie en suiker-vrije energiedrankjes die dezelfde werking behouden, zodat je zonder zorgen kunt genieten van een extra boost tijdens het gamen.

 

Wij hebben de volgende unieke supplementen:

Dit supplement helpt de ondersteuning bij het verminderen van stress, helpt te relaxen en ondersteunt je slaap.
Dit supplement geeft een boost aan je vitamine-inname. Zo worden stress en vermoeidheid mogelijk verminderd. Daarnaast helpen de good game vitamins bij het ondersteunen van het immuunsysteem, het energieniveau en zelfs de werking van de ogen.
D3: dit supplement boost je immuunsysteem en ondersteunt het behoud van sterke en flexibele spieren. Sunbeam D3 is een vitamine D supplement, waardoor het een goede toevoeging kan zijn bij een tekort aan zonlicht.

Ingrediënten

Game supplements zijn meestal samengesteld uit een mix van ingrediënten die specifiek gericht zijn op het verbeteren van je prestaties tijdens het gamen. Er zijn verschillende ingrediënten die vaak voorkomen in game supplements, zoals:

Een aantal veel voorkomende ingrediënten in game supplements zijn cafeïne en vitamines. Cafeïne stimuleert het centrale zenuwstelsel en geeft je een boost in energie en alertheid. Vitamines zijn belangrijk voor een goede gezondheid en kunnen helpen bij het verminderen van vermoeidheid en het verbeteren van cognitieve functies, wat ook kan bijdragen aan een betere gaming performance.

Let op!

Bij het gebruik van game supplements zijn er enkele risico’s verbonden die vermeden dienen te worden door de aanbevolen dosering niet te overschrijden. Het is belangrijk om te beseffen dat deze supplementen niet bedoeld zijn om ziektes te diagnosticeren, behandelen of genezen. Ook zijn deze supplementen niet geschikt voor kinderen en mogen ze niet gezien worden als een vervanging voor een gevarieerd dieet. Bewaar het product op een koele, droge plek en buiten het bereik van kinderen. Indien je zwanger bent of borstvoeding geeft aan uw baby, wordt het afgeraden om deze supplementen te gebruiken. Bovendien is het gebruik van game supplements niet aangeraden wanneer je hart- of vaatziekten, hoge bloeddruk, diabetes, glaucoom, schildklier-, nier- of prostaatproblemen hebt. Wees dus voorzichtig bij het gebruik van deze supplementen en raadpleeg een arts als je gezondheidsproblemen hebt.

Opzoek naar Game supplements?

Het Activ8 team heeft jaren ervaring in het ontwikkelen van pre-workout, eiwitshakes en alle andere voedingssupplementen die je maar kan bedenken. Hierdoor is het team mede in staat om de perfecte mix van ingrediënten te creëren, om jouw game-ervaring nog beter te maken!

DIT HEBBEN WE ONTWIKKELD!

Search