Starterpack: 2 x 4 smaken Focus & Energy Drink voor €5,95 OF Starterpack Deluxe: 4 smaken Focus & Energy Drink + Blender Bottle Shaker voor €12,95

Gamedrink: Een must-have voor elke gamer

Voor gamers zijn concentratie en energie van essentieel belang, aangezien deze factoren het verschil kunnen maken tussen winnen en verliezen. Om hun prestaties te verbeteren, geven veel gamers de voorkeur aan een gamedrink.

Ingrediënten

Een gamedrink bevat zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die speciaal zijn gekozen vanwege hun prestatiebevorderende eigenschappen. Cafeïne is een belangrijk ingrediënt en kan bijdragen aan het verbeteren van de alertheid en concentratie. Steeds vaker wordt het natuurlijke ingrediënt Zynamite gebruikt in gamedrinks vanwege de voordelen die het biedt aan gamers. Het kan de cognitieve functie verbeteren, waaronder het geheugen, de aandacht en reactiesnelheid, wat kan resulteren in betere prestaties van spelers. Bovendien kan Zynamite helpen bij het verminderen van vermoeidheid en het verhogen van de mentale alertheid, wat van cruciaal belang kan zijn tijdens lange game-sessies.

De voordelen van gamingdrink

Concentratie

Bij gamen is concentratie en focus vaak cruciaal, vooral bij competitieve spellen. Gamedrinks kunnen hierbij ondersteunen dankzij de aanwezige cafeïne en andere ingrediënten die de hersenfunctie stimuleren. Deze stoffen hebben het potentieel om de hersenen te activeren en te zorgen voor een verbeterde concentratie en focus, wat kan leiden tot betere prestaties tijdens het gamen.

Reactiesnelheid

Een snelle reactietijd is cruciaal bij gamen, met name om tegenstanders te slim af te zijn en de overwinning te behalen. Gamedrinks kunnen hieraan bijdragen door de aanwezigheid van cafeïne en andere stimulerende stoffen. Cafeïne kan namelijk de hersenfunctie stimuleren en de reactietijd verhogen, waardoor gamers sneller en beter kunnen reageren op wat er op het scherm gebeurt.

Vermoeidheid

Wanneer er langdurig gegamed wordt, kan dit leiden tot vermoeidheid en een afname van de prestaties. Gamedrink kan een uitkomst bieden om de vermoeidheid te verminderen en de prestaties op niveau te houden. Taurine en B-vitamines, aanwezig in gamedrink, hebben bijvoorbeeld de eigenschap om vermoeidheid tegen te gaan en zorgen voor meer energie en uithoudingsvermogen.

smaken

Een belangrijk aspect van gamedrink is de smaak. Niemand wil immers een drankje nuttigen dat niet lekker smaakt, ook al kan het helpen om de prestaties te verbeteren.

Daarom is gamedrink verkrijgbaar in verschillende smaken, waaronder The Original (een mix van verschillende aroma’s, zoals mango en gember), Watermelon Warrior, Jabuticaba Juice (een druif uit Zuid-Amerika) en Pineberry Potion (een combinatie van ananas en aardbei uit Noord-Amerika).

Al onze smaken zijn zorgvuldig gekozen om ervoor te zorgen dat gamers er tijdens het gamen van kunnen genieten.

Let op!

Hoewel gamedrink vele voordelen kan bieden, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van mogelijke risico’s bij verkeerd gebruik. Het overschrijden van de aanbevolen dosering moet ten alle tijden worden vermeden. Het product is niet bedoeld om ziektes te diagnosticeren, behandelen of genezen en is niet geschikt voor kinderen. Het is geen vervanging voor een gevarieerd dieet. Bewaar het product op een koele, droge plek en buiten bereik van kinderen. Gebruik dit product niet tijdens zwangerschap of borstvoeding. Personen met hart- of vaatziekten, hoge bloeddruk, diabetes, glaucoom, schildklier-, nier- of prostaatproblemen moeten deze producten niet 

Wanneer te gebruiken

Gamedrink kan zowel vóór als tijdens het gamen worden genuttigd, maar het is essentieel om de aanbevolen dosering niet te overschrijden. Overmatig gebruik van cafeïne kan namelijk schadelijk zijn voor de gezondheid. De duur van de effecten van gamedrink varieert per persoon, maar doorgaans houden deze enkele uren aan.

Opzoek naar gamingdrink?

Het Activ8 team heeft jaren ervaring in het ontwikkelen van pre-workout, eiwitshakes en alle andere voedingssupplementen die je maar kan bedenken. Hierdoor is het team mede in staat om de perfecte mix van ingrediënten te creëren, om jouw game-ervaring nog beter te maken!

DIT HEBBEN WE ONTWIKKELD!