Starterpack: 2 x 4 smaken Focus & Energy Drink voor €5,95 OF Starterpack Deluxe: 4 smaken Focus & Energy Drink + Blender Bottle Shaker voor €12,95

Gaming supplements: Een must-have voor elke gamer

Als gamer wil je het maximale uit jezelf halen om te winnen. Gaming supplements kunnen je daarbij helpen. Op deze pagina bespreken we waarom gaming supplements nuttig kunnen zijn, welke soorten er zijn en hoe ze veilig gebruikt kunnen worden.

Waarom gaming supplements?

Gaming vergt veel concentratie, reflexen en energie. Gaming supplements kunnen je daarbij helpen door je hersenen en lichaam te ondersteunen. Zo kun je met behulp van gaming supplements je cognitieve prestaties, energie en reactiesnelheid verbeteren.

Soorten supplements

Er zijn verschillende soorten gaming supplements, elk met hun eigen voordelen. De meest voorkomende zijn:
Pre-workout supplementen: Deze bevatten vaak cafeïne, creatine en andere stoffen die je energie geven en je uithoudingsvermogen verhogen. Nootropics: Deze bevatten stoffen die je cognitieve functies verbeteren, zoals concentratie, geheugen en motivatie. Energiedrankjes: Deze bevatten vaak veel suiker en cafeïne, waardoor je een snelle boost krijgt in energie en alertheid. De drinks van Activ8 zijn echter low-calorie en suiker-vrij en behouden dezelfde werking.Wij hebben de volgende unieke supplementen:

Dit supplement helpt de ondersteuning bij het verminderen van stress, helpt te relaxen en ondersteunt je slaap.

Dit supplement geeft een boost aan je vitamine-inname. Zo worden stress en vermoeidheid mogelijk verminderd. Daarnaast helpen de good game vitamins bij het ondersteunen van het immuunsysteem, het energieniveau en zelfs de werking van de ogen.

Dit supplement boost je immuunsysteem en ondersteunt het behoud van sterke en flexibele spieren. Sunbeam D3 is een vitamine D supplement, waardoor het een goede toevoeging kan zijn bij een tekort aan zonlicht.

Ingrediënten

De meeste gaming supplements bevatten een mix van ingrediënten die gericht zijn op het verbeteren van je gaming performance. Enkele van de meest voorkomende ingrediënten zijn:

Cafeïne: Deze stimuleert het centrale zenuwstelsel en geeft je een boost in energie en alertheid.
Vitamines: Deze zijn belangrijk voor de algemene gezondheid en kunnen helpen bij het verminderen van vermoeidheid en het verbeteren van cognitieve functies.

Let op!

Hoewel energy drinks veel voordelen bieden, zijn er ook risico’s aan verbonden bij verkeerd gebruik. Overschrijd daarom nooit de aanbevolen dosering. Daarnaast zijn de producten niet bedoeld om ziektes te diagnosticeren, behandelen of genezen. De supplementen zijn niet bedoeld voor kinderen en is geen vervanging voor een gevarieerd dieet. Bewaar het product op een koele, droge plek en buiten het bereik van kinderen. Gebruik dit product niet wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft aan uw baby. Gebruik de producten niet als je hart- of vaatziekten, hoge bloeddruk, diabetes, glaucoom, schildklier-, nier- of prostaatproblemen hebt. 

soorten gaming supplements

Er zijn verschillende soorten gaming supplements, elk met hun eigen voordelen. De meest voorkomende zijn:

Pre-workout supplementen: Deze bevatten vaak cafeïne, creatine en andere stoffen die je energie geven en je uithoudingsvermogen verhogen.
Nootropics: Deze bevatten stoffen die je cognitieve functies verbeteren, zoals concentratie, geheugen en motivatie.
Energiedrankjes: Deze bevatten vaak veel suiker en cafeïne, waardoor je een snelle boost krijgt in energie en alertheid. De drinks van Activ8 zijn echter low-calorie en suiker-vrij en behouden dezelfde werking.

Opzoek naar Gaming supplements?

Het Activ8 team heeft jaren ervaring in het ontwikkelen van pre-workout, eiwitshakes en alle andere voedingssupplementen die je maar kan bedenken. Hierdoor is het team mede in staat om de perfecte mix van ingrediënten te creëren, om jouw game-ervaring nog beter te maken!

DIT HEBBEN WE ONTWIKKELD!

Search