Starterpack: 2 x 4 smaken Focus & Energy Drink voor €5,95 OF Starterpack Deluxe: 4 smaken Focus & Energy Drink + Blender Bottle Shaker voor €12,95

Gamingdrink: Een must-have voor elke gamer

Focus en energie zijn van cruciaal belang voor gamers, omdat ze het verschil kunnen maken tussen winnen en verliezen. Veel gamers kiezen dan ook voor een gamingdrink om hun prestaties te verbeteren. 

Ingrediënten

Gamingdrink bevat een aantal ingrediënten die specifiek zijn gekozen vanwege hun prestatie verhogende eigenschappen. Cafeïne is een van de belangrijkste ingrediënten en kan helpen om de alertheid en concentratie te verbeteren. Zynamite is een natuurlijk ingrediënt dat steeds vaker wordt gebruikt vanwege de voordelen die het kan bieden aan gamers. Het kan helpen om de cognitieve functie te verbeteren, zoals het geheugen, de aandacht en de reactiesnelheid, waardoor spelers beter kunnen presteren. Daarnaast kan Zynamite helpen om vermoeidheid te verminderen en de mentale alertheid te verhogen, wat cruciaal kan zijn tijdens lange game-sessies. 

De voordelen van gamingdrink

Concentratie

Bij gaming is concentratie en focus vaak essentieel, vooral bij competitieve spellen. Gamingdranken kunnen hierbij ondersteunen vanwege de aanwezige cafeïne en andere ingrediënten die de hersenfunctie stimuleren. Deze stoffen hebben de potentie om de hersenen te activeren en te zorgen voor een betere concentratie en focus, wat kan resulteren in betere prestaties tijdens het gamen.

Reactiesnelheid

Een snelle reactietijd is van groot belang bij gamen, vooral om tegenstanders te slim af te zijn en de overwinning te behalen. Gamingdranken kunnen bijdragen aan een verbeterde reactiesnelheid vanwege de aanwezigheid van cafeïne en andere stimulerende stoffen. Cafeïne kan namelijk de hersenfunctie stimuleren en de reactietijd verhogen, wat gamers in staat stelt sneller en beter te reageren op wat er op het scherm gebeurt.

Vermoeidheid

Langdurig gamen kan zorgen voor vermoeidheid en een afname van de prestaties. Gamingdrink kan ook helpen om vermoeidheid te verminderen en de prestaties op peil te houden. De aanwezige taurine en B-vitamines kunnen bijvoorbeeld vermoeidheid tegengaan en zorgen voor meer energie en uithoudingsvermogen.

smaken

Een van de belangrijkste aspecten van gamingdrink is de smaak. Niemand wil een drankje drinken dat niet lekker smaakt, zelfs als het kan helpen om de prestaties te verbeteren. Gamingdrink is verkrijgbaar in verschillende smaken. Zoals: 

The Original (dit is een mix van verschillende aroma’s waaronder mango en gember), De watermelon Warrior, Jabuticaba Juice (dit is een druif uit zuid-amerika). en de Pineberry Potion (ananasaardbei uit Noord-Amerika).

Al onze smaken zijn zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat gamers ze lekker vinden en er met plezier van kunnen genieten tijdens het gamen.

Let op!

Hoewel gamindrink veel voordelen bieden, zijn er ook risico’s aan verbonden bij verkeerd gebruik. Overschrijd daarom nooit de aanbevolen dosering. Daarnaast zijn de producten niet bedoeld om ziektes te diagnosticeren, behandelen of genezen. De supplementen zijn niet bedoeld voor kinderen en is geen vervanging voor een gevarieerd dieet. Bewaar het product op een koele, droge plek en buiten het bereik van kinderen. Gebruik dit product niet wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft aan uw baby. Gebruik de producten niet als je hart- of vaatziekten, hoge bloeddruk, diabetes, glaucoom, schildklier-, nier- of prostaatproblemen hebt.

Hoe te gebruiken

Gamingdrink kan worden gebruikt voordat je begint met gamen, maar het kan ook tijdens het gamen worden gedronken. Het is belangrijk om de aanbevolen hoeveelheid niet te overschrijden, omdat te veel cafeïne schadelijk kan zijn voor de gezondheid. De effecten van gamingdrink houden meestal enkele uren aan, afhankelijk van de persoon.

Opzoek naar gamingdrink?

Het Activ8 team heeft jaren ervaring in het ontwikkelen van pre-workout, eiwitshakes en alle andere voedingssupplementen die je maar kan bedenken. Hierdoor is het team mede in staat om de perfecte mix van ingrediënten te creëren, om jouw game-ervaring nog beter te maken!

DIT HEBBEN WE ONTWIKKELD!

Search