Starterpack: 2 x 4 smaken Focus & Energy Drink voor €5,95 OF Starterpack Deluxe: 4 smaken Focus & Energy Drink + Blender Bottle Shaker voor €12,95

OVER ACTIV8

Hoi! Wij zijn Activ8, leuk je te leren kennen! Je vraagt je vast af wie wij zijn.. Dan ben je nu op de juiste plek! Activ8 is een merk dat zich focust op het activeren wat er al in je zit. Wees de beste versie van jezelf.

Het Activ8 team bestaat uit mensen die van gamen houden en het creëren van producten! Infinite Focus staat niet alleen voor focus tijdens het gamen, voor ons betekent het veel meer: het staat voor infinite focus op onze klanten, productkwaliteit en onze community.

ACTIV8 PRODUCTS

Onze producten zijn gecreëerd met de levensstijl van gamers als middelpunt. Energy drinks geven dan wel energie (duhhh) maar vergeet niet dat je als gamer ook kan profiteren van een betere reactiesnelheid, en natuurlijk, focus. Onze Focus & Energy drink helpt je daarbij!

Activ8 is voor iedereen, of je nou een E-sporter, vrijetijdsgamer of helemaal geen gamer bent (wij zullen je van gedachte veranderen). Onze Focus & Energy drink bestaat uit 4 heerlijke smaken (nu nog 4..) en we hebben 3 verschillende supplementen die jou in je behoefte voorzien. Heb je trouwens onze merchandise al bekeken? We hebben bijvoorbeeld comfy hoodies en een hele handige Activ8 Blender Bottle Shaker!

We zijn altijd bezig met creëren van nieuwe producten, dus volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

ACTIV8 IS INNOVATIEF

We hebben 25 jaar aan ervaring in het ontwikkelen en produceren van voedingssupplementen. In deze 25 jaar viel ons op dat er niets is dat de behoeften van gamers tegemoetkomt. Daar komt Activ8 dus om de hoek kijken: een merk met de levensstijl van gamers als middelpunt.

Activ8 is innovatief. We hebben een productiefaciliteit en een lab in Haps, Nederland. Hier doen we dagelijks ons best om nieuwe smaken te maken, we zijn constant bezig met het verbeteren en ontwikkelen van onze producten.  Wij houden van ons werk en het merk, en delen daarom graag onze innovaties met jullie!

DIT HEBBEN WE ONTWIKKELD!