Starterpack: 2 x 4 smaken Focus & Energy Drink voor €5,95 OF Starterpack Deluxe: 4 smaken Focus & Energy Drink + Blender Bottle Shaker voor €12,95

Reviving: herstellen is belangrijk voor gamers

Als gamer breng je vaak lange uren door achter het scherm, maar het is essentieel om aandacht te besteden aan je fysieke en mentale welzijn. Laten we ontdekken hoe je jezelf kunt reviven en optimaal kunt blijven genieten van je gaming-ervaring.

Het belang vanReviving

Reviving is van essentieel belang voor het herstellen van zowel je fysieke als mentale gezondheid tijdens het gamen. Langdurig gamen kan leiden tot lichamelijke klachten, zoals stijfheid, spierpijn en oogvermoeidheid. Daarnaast kan gaming ook mentale stress en vermoeidheid veroorzaken, vooral tijdens intense speelsessies. Reviving is de sleutel tot het behoud van een gezonde en gebalanceerde levensstijl, waarbij je kunt genieten van gaming zonder concessies te doen aan je fysieke en mentale welzijn.

Fysieke reviving

Laten we de fysieke kant van het reviven bespreken. Het is belangrijk om regelmatig pauzes te nemen om te bewegen en te strekken. Stijfheid en spierpijn kunnen vaak voorkomen bij langdurig zitten. Neem de tijd om je lichaam te activeren met eenvoudige oefeningen zoals hand- en polsstrekkingen of zelfs een korte wandeling. Door deze activiteiten toe te voegen aan je game-routine, kun je de spanning in je spieren verminderen en je energieniveau op peil houden.

Ergonomie

Een goede houding en ergonomische opstelling zijn cruciaal om lichamelijke klachten te voorkomen. Zorg ervoor dat je een comfortabele stoel hebt en dat je computerscherm op de juiste hoogte is geplaatst, zodat je rug en nek goed worden ondersteund. Investeer ook in ergonomische muizen en toetsenborden om overbelasting van je handen en polsen te verminderen. Door aandacht te besteden aan de ergonomie kun je onnodige pijn en blessures voorkomen.
Langdurig staren naar een scherm kan vermoeidheid, droge ogen en visuele stress veroorzaken. Om je ogen gezond te houden, is het belangrijk om regelmatig oogpauzes te nemen. Staar bijvoorbeeld elke 20 minuten even naar een verre afstand om je ogen rust te geven. Daarnaast kun je oogoefeningen doen, zoals het focussen op verschillende afstanden of het draaien van je ogen. Zorg er ook voor dat je speelomgeving goed verlicht is en pas de helderheid van je scherm aan om vermoeidheid van de ogen te verminderen.

Dat is ook een van de redenen dat onze producten ‘Lutein’ bevatten. Luteïne en Zeaxanthine8 zijn lichaamseigen pigmenten in het oog die functioneren als blauwlichtfilter. Afhankelijk van de concentratie van deze pigmenten in het oog, kunnen ze 90% van het blauwe licht absorberen. Het is belangrijk om voldoende Luteïne en Zeaxanthine binnen te krijgen via voeding of supplementen.

Mentale reviving

Naast het verzorgen van je fysieke welzijn is het cruciaal om aandacht te besteden aan je mentale welzijn. Gamen kan soms stressvol en vermoeiend zijn. Na een flinke game sessie kan je daarom mentale vermoeidheid voelen. Om weer te herstellen heeft Activ8 het supplement ‘revive‘ gecreëerd. De Activ8 Revive capsules bevatten ingrediënten die bijdragen aan de ondersteuning van het slapen en relaxen. Revive bevat bijvoorbeeld Citroen melisse extract, Valeriaan extract, L-Tyrosine maar ook verschillende vitamines. Revive ondersteunt ook bij het verbeteren van je humeur en cognitieve prestaties. Dit supplement helpt je dus om weer volledig te herstellen, zodat je weer een opgeladen gevoel krijgt.

verlangen naar Mentale reviving

Het Activ8 team heeft jaren ervaring in het ontwikkelen van pre-workout, eiwitshakes en alle andere voedingssupplementen die je maar kan bedenken. Hierdoor is het team mede in staat om de perfecte mix van ingrediënten te creëren, om jouw game-ervaring nog beter te maken!

DIT HEBBEN WE ONTWIKKELD!

Search