Starterpack: 2 x 4 smaken Focus & Energy Drink voor €5,95 OF Starterpack Deluxe: 4 smaken Focus & Energy Drink + Blender Bottle Shaker voor €12,95

Supplementen

Need a boost? Our supplements are a great addition to a balanced diet! Take care of yourself and make sure to take your vitamins.

Gezondheid

Supplementen kunnen een geweldige manier zijn om je lichaam te ondersteunen naast gezonde en evenwichtige voeding. Bij Activ8 ligt de focus op het activeren wat er al in je zit. Samen met onze producten word jij de beste versie van jezelf! Ben jij een gamer? Dan is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen zodat je kunt blijven presteren. Activ8 is gespecialiseerd in voedingssupplementen die speciaal zijn ontworpen om gamers te helpen. Met producten zoals revive, good game vitamins en sunbeam D3 kun je specifieke voedingsstoffen binnenkrijgen die kunnen bijdragen aan het verbeteren van je prestaties en welzijn.

Belang van essentiële voedingsstoffen

Het is van cruciaal belang om alle belangrijke voedingsstoffen binnen te krijgen om ervoor te zorgen dat ons lichaam goed functioneert. Elke voedingsstof heeft een specifieke rol bij het behouden van onze gezondheid. Vitaminen en mineralen spelen bijvoorbeeld een belangrijke rol bij de versterking van ons immuunsysteem, de bevordering van de groei, ontwikkeling van ons lichaam en het ondersteunen van onze stofwisseling. Eiwitten, koolhydraten en vetten zijn de bouwstenen van ons lichaam. Een tekort aan voedingsstoffen kan leiden tot een verhoogd risico op ziekten, vermoeidheid en andere gezondheidsproblemen. Het is daarom cruciaal dat je alle belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt. Aarzel daarom niet om onze supplementen te gaan gebruiken!

Wat zijn supplementen?

Als gamer ben je vaak bezig met presteren op hoog niveau. Voedingssupplementen zijn producten die zijn ontworpen om specifieke voedingsstoffen aan te vullen die je misschien niet voldoende binnenkrijgt via je dagelijkse voeding. Dit kunnen bijvoorbeeld vitamines, mineralen, kruiden of andere stoffen zijn die belangrijk zijn voor het verbeteren van je prestaties en welzijn tijdens het gamen. Het is echter belangrijk om te onthouden dat supplementen geen vervanging zijn voor een gezonde voeding en levensstijl. Het is daarom altijd aan te raden om eerst te kijken naar wat je eet en hoe je leeft, zodat je precies weet welke voedingssupplementen jouw lichaam nodig heeft om optimaal te kunnen presteren.

De voordelen

Als gamer kan je veel voordelen halen uit het innemen van voedingssupplementen. Echter kan het, zelfs met een gezond dieet, moeilijk zijn om alle benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen die nodig zijn voor het gamen op hoog niveau. De juiste supplementen voor gamers kunnen helpen om tekorten aan te vullen en het lichaam te voorzien van benodigde voedingsstoffen die via voedsel niet binnenkomen. Naast het aanvullen van tekorten kunnen ze ook helpen om het immuunsysteem te versterken, het energieniveau te verhogen, de hersenfuncties te verbeteren en het algemeen welzijn te bevorderen. Al deze voordelen samen zullen bijdragen aan het neerzetten van betere prestaties.

Assortiment van Activ8

Het team van Activ8 is gespecialiseerd in meerdere hoogwaardige productgroepen. Hierbinnen vallen naast onze voedingssupplementen, ook energy drinks  en focus drinks. Al deze producten zijn ontworpen met de gedachte om gamers te ondersteunen. De producten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en bevatten geen ongewenste toevoegingen. Het assortiment omvat voedingssupplementen voor verschillende doeleinden. Hiermee bieden we voor ieder wat wils en kunnen wij jouw behoeften vervullen. Met één tot twee tabletten per dag van onze voedingssupplementen zal jij zeker verschil gaan merken! Onderstaand worden de drie meest bekende supplementen van Activ8 beschreven die jou zullen ondersteunen.

Revive, Good game vitamins en Sunbeam D3

Het assortiment van Activ8 bestaat onder andere uit supplementen, zoals Revive, Good game vitamins en Sunbeam D3. Revive is een supplement dat helpt bij het verminderen van stress en het ondersteunen van slaap en ontspanning. Daarnaast kan het helpen bij het verbeteren van het humeur en cognitieve prestaties. Good game vitamins zijn kauwtabletten met sinaasappelsmaak en draagt bij aan een gezonde levensstijl, het verminderen van stress en vermoeidheid, het ondersteunen van het immuunsysteem en energieniveau. Sunbeam D3 is een hooggedoseerd vitamine D supplement dat het immuunsysteem kan versterken en het behoud van sterke en flexibele spieren ondersteunt. Dit supplement heeft een positieve invloed op het behoud van sterke en flexibele spieren en het immuunsysteem.

Search