Starterpack: 2 x 4 smaken Focus & Energy Drink voor €5,95 OF Starterpack Deluxe: 4 smaken Focus & Energy Drink + Blender Bottle Shaker voor €12,95

Visual stimuli?

Als gamer is het hebben van een goed zicht van essentieel belang om goed te presteren in je games. Het is belangrijk dat je ogen snel kunnen reageren op wat er op het scherm gebeurt. Daarnaast is het van belang om je ogen zo min mogelijk te vermoeien tijdens langere speelsessies. Het verbeteren van je visual stimuli kan helpen om deze problemen te verhelpen en om betere resultaten te behalen tijdens het gamen. Op deze pagina gaan we in op het belang van visual stimuli voor gamers en de voordelen van het gebruik van supplementen. 

Het belang van Visual stimuli

Visual stimuli zijn alle visuele signalen die onze ogen en hersenen ontvangen. Als gamer is het belangrijk om snel te kunnen reageren op deze signalen om goed te presteren. Het is wetenschappelijk bewezen dat gamers die hun visual stimuli kunnen verbeteren, betere prestaties leveren tijdens het spelen van games. Goede visual stimuli kunnen de reactietijd verbeteren en kunnen helpen om beter te focussen op belangrijke signalen. 

De werking van Supplementen

Supplementen zijn voedingsstoffen die worden ingenomen om de gezondheid te bevorderen en tekorten aan te vullen.

Er zijn specifieke supplementen

beschikbaar die kunnen bijdragen aan het verbeteren van visual stimuli. Deze supplementen zijn vaak samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en zijn veilig te gebruiken. De ingrediënten in deze supplementen kunnen helpen om de gezondheid van de ogen te bevorderen en de oogspieren te ontspannen.

  • De ingrediënten in deze supplementen kunnen helpen om de gezondheid van de ogen te bevorderen en de oogspieren te ontspannen. Denk bijvoorbeeld aan Luteïne , dit is een lichaamseigen pigment die functioneert als blauwlichtfilter.
  • In deze tekst zou je wel naar de ingredientenpagina van de Focus&Energy kunnen verwijzen. Daar komt de luteine in terug.

Voordelen van supplementen

Het gebruik van supplementen kan verschillende voordelen opleveren voor gamers. Zo kunnen ze helpen om de reactietijd te verbeteren en vermoeidheid van de ogen te verminderen. Ook kunnen ze bijdragen aan het verhogen van de focus en concentratie tijdens het spelen van games. Dit kan helpen om de prestaties te verbeteren en om betere resultaten te behalen. 

Let op!

Hoewel energy drinks veel voordelen bieden, zijn er ook risico’s aan verbonden bij verkeerd gebruik. Overschrijd daarom nooit de aanbevolen dosering. Daarnaast zijn de producten niet bedoeld om ziektes te diagnosticeren, behandelen of genezen. De supplementen zijn niet bedoeld voor kinderen en is geen vervanging voor een gevarieerd dieet. Bewaar het product op een koele, droge plek en buiten het bereik van kinderen. Gebruik dit product niet wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft aan uw baby. Gebruik de producten niet als je hart- of vaatziekten, hoge bloeddruk, diabetes, glaucoom, schildklier-, nier- of prostaatproblemen hebt.

Gezonde levensstijl

Naast het gebruik van supplementen is het ook belangrijk om te zorgen voor een gezonde levensstijl. Dit betekent voldoende beweging, een gebalanceerd dieet en voldoende slaap. Dit draagt niet alleen bij aan het verbeteren van de visual stimuli, maar ook aan de algemene gezondheid. Een gezonde levensstijl kan helpen om de ooggezondheid te bevorderen en kan bijdragen aan het verminderen van oogvermoeidheid. 

Het is belangrijk om te onthouden dat supplementen geen vervanging zijn voor een gezonde levensstijl en een gebalanceerd dieet. Ze kunnen echter wel een aanvulling zijn en bijdragen aan het verbeteren van de visual stimuli. 

Visual stimuli verbeteren?

Het Activ8 team heeft jaren ervaring in het ontwikkelen van pre-workout, eiwitshakes en alle andere voedingssupplementen die je maar kan bedenken. Hierdoor is het team mede in staat om de perfecte mix van ingrediënten te creëren, om jouw game-ervaring nog beter te maken!

DIT HEBBEN WE ONTWIKKELD!

Search