Starterpack: 2 x 4 smaken Focus & Energy Drink voor €5,95 OF Starterpack Deluxe: 4 smaken Focus & Energy Drink + Blender Bottle Shaker voor €12,95

Vitamins voor gamers: optimaliseer je presttaties

Als gamer ben je constant op zoek naar manieren om je prestaties te verbeteren en je concurrentie een stap voor te blijven. Wist je dat de juiste voeding en vitamines een essentiële rol spelen bij het behalen van optimale gamingresultaten?

Waarom Vitamins

Als gamer sta je voor enkele uitdagingen, zoals langdurig zitten, blootstelling aan schermen en mentale stress. Deze factoren kunnen een tol eisen van je lichaam en je gezondheid beïnvloeden. Je lichaam krijgt dan ook niet altijd alle voedingsstoffen binnen die het wel nodig heeft. Het is daarom van cruciaal belang om jezelf te voorzien van de juiste voeding en vitamines om deze uitdagingen het hoofd te bieden.

Belangrijke vitamins

Het lichaam heeft diverse belangrijke vitaminen nodig. Hieronder worden een paar van de belangrijkste vitamins toegelicht en wordt benoemd welk voordeel ze voor gamers bieden.

Vitamine D

Gamers brengen vaak lange uren binnen door en krijgen mogelijk niet voldoende blootstelling aan zonlicht, wat kan leiden tot een tekort aan vitamine D. Vitamine D is essentieel voor sterke botten en spieren, evenals voor het reguleren van je energieniveau. Om je vitamine D-niveaus op peil te houden, is het belangrijk om buitenactiviteiten op te nemen in je routine en voedingsmiddelen zoals vette vis, eieren en verrijkte zuivelproducten te consumeren.

Als gamer is een scherp denkvermogen en een goede focus essentieel. Vitamine B12 speelt een belangrijke rol bij het behoud van een gezonde hersenfunctie en het verbeteren van je concentratievermogen. Voedingsmiddelen zoals vlees, gevogelte, vis, zuivelproducten en eieren zijn goede bronnen van vitamine B12. 

Vitamine C

Langdurige gaming-sessies kunnen je immuunsysteem belasten, waardoor je vatbaarder wordt voor verkoudheden en griep. Vitamine C is een krachtige antioxidant die je immuunsysteem ondersteunt en je helpt gezond te blijven. Citrusvruchten, bessen, paprika en kiwi zijn allemaal rijk aan vitamine C en kunnen helpen om je immuunsysteem te versterken.

Voordelen vitamins

Het consumeren van voldoende vitaminen kan talloze voordelen opleveren voor gamers. Ten eerste kan het de concentratie en alertheid verbeteren, wat essentieel is tijdens intense gaming-sessies. Daarnaast kunnen de juiste vitaminen bijdragen aan een betere energieproductie en vermoeidheid verminderen, waardoor je langer kunt doorgaan zonder in te zakken. Bovendien ondersteunen vitaminen het immuunsysteem, waardoor je beter bestand bent tegen ziekten en infecties. Tot slot kunnen ze ook bijdragen aan een sneller herstel na lange gaming-sessies, waardoor je klaar bent voor de volgende uitdaging.

Activ8 biedt de oplossing

Het team van Activ8 is gespecialiseerd in meerdere hoogwaardige productgroepen die helpen om de benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen. Met de supplementen van Activ8 kan er vaarwel worden gezegd tegen vitaminen tekorten en kan je volledig genieten van je gaming-sessies. Ons assortiment bevat de volgende supplementen:

Good Vitamins

Dit supplement geeft een boost aan je vitamine-inname. Zo bevat het 27 verschillende vitaminen en mineralen die bijdragen aan een gezonde levensstijl. Het is het perfecte supplement voor lichamelijk en geestelijk welzijn. Good Game Vitamines verminderen stress, verminderen vermoeidheid, ondersteunen het immuunsysteem en het energieniveau, en ondersteunen zelfs de werking van de ogen.

Sunbeam D3 is een vitamine D supplement dat het lichaam alleen aanmaakt onder de invloed van zonlicht. Geen zonlicht betekent geen vitamine D. In dit geval kan extra D3 door middel van een supplement een goede toevoeging zijn. Sunbeam D3 heeft een positieve invloed op het immuunsysteem en ondersteunt het behoud van sterke en flexibele spieren.

Revive

De Revive capsules van Activ8 bevatten ingrediënten die bijdragen aan de ondersteuning van het slapen en relaxen.

Opzoek naar Vitamins?

Het Activ8 team heeft jaren ervaring in het ontwikkelen van pre-workout, eiwitshakes en alle andere voedingssupplementen die je maar kan bedenken. Hierdoor is het team mede in staat om de perfecte mix van ingrediënten te creëren, om jouw game-ervaring nog beter te maken!

DIT HEBBEN WE ONTWIKKELD!

Search